De locatie van Polderzoom is ideaal

Polderzoom ligt in Aalsmeer. Parallel aan de Oosteinderweg om precies te zijn. Hier woon je heerlijk! Allereerst om de locatie. Aalsmeer bevindt zich precies tussen Amsterdam en een prachtig waterrijk stukje Nederland. Zoek je de reuring op in je vrije tijd of pak je je rust in de directe omgeving. Polderzoom ligt dicht bij alle voorzieningen van Aalsmeer. In 3 minuten fiets je naar het centrum. Dan nog even over de bereikbaarheid. Deze is ook uitstekend. Via de N196 ben je zo op de A4 richting Amsterdam, Schiphol en Leiden.

Ja ik heb interesse!

Westeinderplassen

De Westeinderplassen is een fantastisch gebied van kleine, door sloten verbonden, akkers. De plassen hebben een boeiende historie en ongelooflijke rijkdom aan natuur. Hier kun je zwemmen, spelen, varen, waterskiën, surfen en nog veel meer. Heb je een eigen boot of wil je die graag? Bij de Westeinderplassen is het mogelijk een aanlegplaats te huren.

Parken om in te ontspannen

Aalsmeer heeft het Seringenpark. Een mooi park om in de buurt van je huis even een frisse neus te halen. Bijvoorbeeld met de hond. Of trek je hardloopschoenen aan en maak een rondje.

Centrum Aalsmeer

Het centrum van Aalsmeer ligt niet in het hart van de gemeente. De grootste concentratie van winkels vind je aan de Zijdestraat en rond het Raadhuisplein. Vlak bij de haven! De winkels, horeca en voorzieningen in het centrum zijn helemaal van deze tijd. Een mooi contrast met de historische panden die de stad rijk is.

Dorpshaven

Wandel de Stommeerkade af en voor je het weet sta je in de dorpshaven van Aalsmeer. Hier tref je diverse restaurants die – hoe kan het ook anders – uitzicht bieden op het water. Geniet van een lekkere lunch of diner en in de zomer… dan lonken natuurlijk de terrassen. Vakantie vier je hier om de hoek van je gloednieuwe huis of appartement.

Sporten in Aalsmeer

Wie graag sport, zit goed in Polderzoom. Aalsmeer heeft een atletiekvereniging, tennisvereniging, voetbalclub, zwembad, wind surfclub, sportscholen en meer. Kortom, een rijk verenigingsleven.

Hier staat Aalsmeer bekend om

De voormalige studio’s van Aalsmeer moet je een keer gezien hebben, dit doet tegenwoordig dienst als bioscoop en theater. Ook de bloemenveiling is de moeite waard om een keer te bezoeken. Als bezoeker kun je het hele veilingproces volgen vanuit de speciale galerij.

LoL in Aalsmeer

‘LoL Aalsmeer’ staat voor 3 activiteiten onder één dak: binnenspeeltuin, trampoline en glow in the dark golf. Samen staan Chimpie Champ, JumpXL en GlowGolf garant voor heel veel speelplezier en eventueel een leuk verjaardagsfeest. Activiteiten van deze 3 ‘partners’ combineren is mogelijk.

Locatie bekijken?

Wil je weten waar de huurwoningen en nieuwbouwappartementen gebouwd worden en hoe je ernaartoe moet rijden?
Klik op ‘route berekenen’ en je ziet het vanzelf.
Bereken de route