Wat zijn de voordelen
van een nieuwbouwwoning huren?

Nieuwbouw huren is ultiem zorgeloos

Lonkt het comfort van gelijkvloers wonen en/of wil je je geen zorgen meer maken om het onderhoud? Dan biedt huren uitkomst. Wat is het dan prettig dat je weet dat je de eerste bewoner bent. Een frisse nieuwe start. In de breedste zin van het woord.

Wij bieden een goede start

Besluit je te huren in Polderzoom, dan ben je verzekerd van een goede start. De keuken is uitgerust met ATAG inbouwapparatuur en de badkamer is afgewerkt met modern sanitair. De begane grond van de eengezinswoningen zijn voorzien van vloerverwarming.

Soms is het fijn als je nergens aan vast zit

Stel, je wilt het samenwonen uitproberen, mogelijk emigreren over een tijdje of je moet voor je werk een paar jaar in Nederland wonen. In deze gevallen is het huren handig. Flexibel. Ondertussen geniet je van een gloednieuw appartement of huis.

Zelfstandig ondernemers opgelet

Ben je zelfstandig ondernemer en gaan de zaken goed, maar ben je nog niet lang genoeg zelfstandig om een hypotheek te kunnen krijgen? Dan biedt huren uitkomst. Zeker als je kiest voor Polderzoom. Want hier is alles nieuw en dus hoef je aan woongenot op geen enkele manier concessies te doen.

Laat het onderhoud maar aan ons over

Een koopwoning vergt onderhoud. Dat kost tijd en geld. Deze zorgen kun je voorgoed achter je laten als je gaat huren. Voorlopig is er natuurlijk geen onderhoud nodig, want Polderzoom is nieuw. Maar als er straks onderhoud of herstel nodig is aan het gebouw of je woning, je keuken en badkamer, dan zorgen wij dat alles in orde komt.

Nu kopen is spannend, nu verkopen is een heel goed idee

De woningmarkt heeft de afgelopen jaren rare sprongen gemaakt. Nu een nieuw huis kopen, kan spannend zijn. Want wat nou als de huizenmarkt weer instort? Nu verkopen en gaan huren is daarentegen heel lucratief. Vervolgens huur je een appartement of eengezinswoning en hoef je je helemaal niet meer druk te maken om wat de huizenmarkt doet.

Duurzaam en energiezuinig

Deze huurwoningen worden gebouwd volgens de laatste bouwvoorschriften. Dat zorgt voor veel wooncomfort. Maar dat niet alleen. Je geniet ook van een appartement of huis dat duurzaam en energiezuinig is. Mede door de uitstekende isolatie bespaar je op je stookkosten.